Welke zonwering kies jij?

Houd je woning koel, creëer een fijne schaduwplek in de tuin en geniet volop van het buitenleven.

B&B Zonweringen heeft een uitgebreid assortiment met ruime keuze in (elektrisch bedienbare) zonweringen. Van knikarmscherm, markies, screen, rolluik tot uitvalscherm. Welke oplossing je ook kiest, al onze producten worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Zo ben je verzekerd van een zonwering dat perfect aansluit op jouw wensen.

zonwering aanbod

BenB Zonweringen Zonneschermen

Zonneschermen

BenB zonweringen markiezen

Markiezen

B&B Zonweringen Screens

Screens

B&B Zonweringen Rolluiken

Rolluiken

B&B Zonweringen Uitvalschermen

Uitvalschermen

BenB Zonweringen Terrasoverkapping

Pergolazonweringen

BenB Zonweringen Parasols

Parasols

BenB Zonweringen windschermen

Windschermen

Zeer tevreden. We hebben korte lijntjes ervaren in het contact met Jurjen, persoonlijke benadering, duidelijke voorlichting, snelle en volledige reacties op vragen, kundig advies, flexibel. Prettig. We hebben screens en horren laten inmeten en plaatsen, het ziet er mooi uit, we zijn er blij mee!

R. Ponck

De voordelen van zonneschermen:

N

Houdt het huis koel

N

Sfeervolle schaduwplek

N

Handmatige of elektrische bediening

N

Mogelijk om via een app te bedienen

Zo eenvoudig werkt het

01.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dit kan via e-mail, telefoon of het contactformulier op onze website. Dan plannen we samen een datum waarop wij langskomen voor een vrijblijvend gesprek om jouw wensen te bespreken.

02.

Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs volgens afspraak en geven vakkundig advies. We geven meteen een prijs en een indicatie voor de leverdatum van de zonwering.

03.

Wil je de opdracht laten uitvoeren? Onze vakkundige monteurs komen langs op de afgesproken datum voor het plaatsen en monteren van de zonwering. Je gaat gegarandeerd jarenlang genieten van de aanschaf.

BenB Zonweringen Screens

Maak een vrijblijvende afspraak

Contact

Met B&B Zonweringen hoef je de deur niet uit. We komen bij jou inmeten en geven direct een eerlijk en vrijblijvend advies. Ook de prijs is in de meeste gevallen meteen te bepalen. Geheel vrijblijvend, persoonlijk en vertrouwd. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in. Dan plannen we samen een datum.

Praat mar Frysk!

Contactformulier

8 + 7 =

N

Vrijblijvend adviesgesprek

N

Degelijke kwaliteit

N

Vakkundige montage

N

Ruim 25 jaar ervaring

N

Standaard 5 jaar garantie