Pergola zonwering

Pergolazonwering is geschikt voor tuinen en terrassen waar veel schaduw gewenst is. Dit type zonwering kan een groot oppervlakte bestrijken en is in tegenstelling tot een knikarmscherm ook zeer stevig in elke weersomstandigheid.

B&B zonweringen levert uitsluitend kwaliteitsproducten van de beste leveranciers met een uitgebreid programma doekkleuren en  bedieningsopties. Welke oplossing je ook kiest; al onze pergolazonwering worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Zo ben je verzekerd van een zonwering dat perfect aansluit op jouw wensen.

B&B Zonweringen Pergolazonwering

Pergolazonwering inspiratie

B&B Zonweringen Pergolazonwering
B&B Zonweringen Pergolazonwering
B&B Zonweringen Pergolazonwering kwaliteit zonwering Noord-Nederland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overrijsel

“Er is genoeg keus uit verschillende kleuren en maten.”

B. De Jong

De voordelen van pergola zonwering:

N

Brengt sfeer

N

Creëer een ruime schaduwplek

N

minimale muurbelasting

Zo eenvoudig werkt het

01.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dit kan via e-mail, telefoon of het contactformulier op onze website. Dan plannen we samen een datum waarop wij langskomen voor een vrijblijvend gesprek om jouw wensen te bespreken.

02.

Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs volgens afspraak en geven vakkundig advies. We geven meteen een prijs en een indicatie voor de leverdatum van een pergolazonwering.

03.

Wil je de opdracht laten uitvoeren? Onze vakkundige monteurs komen langs op de afgesproken datum voor het plaatsen en monteren van de pergolazonwering. Je gaat gegarandeerd jarenlang genieten van de aanschaf.

BenB Zonweringen Screens

Maak een vrijblijvende afspraak

Contact

Met B&B Zonweringen hoef je de deur niet uit. We komen bij jou inmeten en geven direct een eerlijk en vrijblijvend advies. Ook de prijs is in de meeste gevallen meteen te bepalen. Geheel vrijblijvend, persoonlijk en vertrouwd. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in. Dan plannen we samen een datum.

Praat mar Frysk!

Contactformulier

12 + 14 =

N

Vrijblijvend adviesgesprek

N

Degelijke kwaliteit

N

Vakkundige montage

N

Ruim 25 jaar ervaring

N

Standaard 5 jaar garantie