Rolluiken

Een rolluik is een zeer functionele zonwering. Met een rolluik verduistert u de ruimte volledig en daarom een ideale zonwering voor bijvoorbeeld de slaapkamer.

B&B zonweringen levert uitsluitend kwaliteitsproducten van de beste leveranciers met een uitgebreid programma kleuren en  bedieningsopties. Welke oplossing je ook kiest; al onze rolluiken worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Zo ben je verzekerd van een zonwering dat perfect aansluit op jouw wensen.

B&B Zonweringen Rolluiken

Rolluiken inspiratie

B&B Zonweringen Rolluiken
B&B Zonweringen Rolluiken
B&B Zonweringen Rolluiken

“Echt top kwaliteit, geen verkleuringen of problemen mee gehad.”

S. De Boer

De voordelen van rolluiken:

N

Houdt het huis koel

N

Verduisterend

N

Isolerend

N

Inbraakwerend

Zo eenvoudig werkt het

01.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dit kan via e-mail, telefoon of het contactformulier op onze website. Dan plannen we samen een datum waarop wij langskomen voor een vrijblijvend gesprek om jouw wensen te bespreken.

02.

Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs volgens afspraak en geven vakkundig advies. We geven meteen een prijs en een indicatie voor de leverdatum van de rolluiken.

03.

Wil je de opdracht laten uitvoeren? Onze vakkundige monteurs komen langs op de afgesproken datum voor het plaatsen en monteren van de rolluiken. Je gaat gegarandeerd jarenlang genieten van de aanschaf.

BenB Zonweringen Screens

Maak een vrijblijvende afspraak

Contact

Met B&B Zonweringen hoef je de deur niet uit. We komen bij jou inmeten en geven direct een eerlijk en vrijblijvend advies. Ook de prijs is in de meeste gevallen meteen te bepalen. Geheel vrijblijvend, persoonlijk en vertrouwd. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in. Dan plannen we samen een datum.

Praat mar Frysk!

Contactformulier

4 + 4 =

N

Vrijblijvend adviesgesprek

N

Degelijke kwaliteit

N

Vakkundige montage

N

Ruim 25 jaar ervaring

N

Standaard 5 jaar garantie