Parasols

Vierkant, rechthoekig of rond; parasols zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Het is ook mogelijk om spotjes onder de parasol te plaatsen, zo kun je ook in de avond van je parasol genieten.

B&B zonweringen levert uitsluitend kwaliteitsproducten van de beste leveranciers met een uitgebreid programma doekkleuren en  bedieningsopties. Welke oplossing je ook kiest; al onze parasols worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Zo ben je verzekerd van een zonwering dat perfect aansluit op jouw wensen.

BenB Zonweringen Parasols

Parasol inspiratie

BenB Zonweringen Parasols
BenB Zonweringen Parasols
BenB Zonweringen Parasols
BenB Zonweringen Parasols
BenB Zonweringen Parasols
BenB Zonweringen Parasols

“Er is genoeg keus uit verschillende kleuren en maten.”

B. De Jong

De voordelen van een Parasol:

N

Flexibel

N

Brengt sfeer

N

snel op te zetten

Zo eenvoudig werkt het

01.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dit kan via e-mail, telefoon of het contactformulier op onze website. Dan plannen we samen een datum waarop wij langskomen voor een vrijblijvend gesprek om jouw wensen te bespreken.

02.

Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs volgens afspraak en geven vakkundig advies. We geven meteen een prijs en een indicatie voor de leverdatum van een parasol.

03.

Wil je de opdracht laten uitvoeren? Onze vakkundige monteurs komen langs op de afgesproken datum voor het plaatsen en monteren van de parasol. Je gaat gegarandeerd jarenlang genieten van de aanschaf.

BenB Zonweringen Screens

Maak een vrijblijvende afspraak

Contact

Met B&B Zonweringen hoef je de deur niet uit. We komen bij jou inmeten en geven direct een eerlijk en vrijblijvend advies. Ook de prijs is in de meeste gevallen meteen te bepalen. Geheel vrijblijvend, persoonlijk en vertrouwd. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in. Dan plannen we samen een datum.

Praat mar Frysk!

Contactformulier

3 + 12 =

N

Vrijblijvend adviesgesprek

N

Degelijke kwaliteit

N

Vakkundige montage

N

Ruim 25 jaar ervaring

N

Standaard 5 jaar garantie