Over B&B Zonweringen

B&B zonweringen is een bedrijf in het leveren en monteren van buitenzonwering, binnenzonwering / raamdecoratie, rolluiken en horren. Met inmiddels 15 jaar ervaring hebben wij voor al uw zonweringswensen een oplossing! U neemt contact met ons op waarna wij op afspraak u advies en een vrijblijvende offerte geven.Door deze manier van werken kunnen wij u scherpe prijzen voor kwaliteitsproducten garanderen!

Buitenzonwering

B&B zonweringen levert uitsluitend kwaliteitsproducten van de beste leveranciers met een uitgebreid programma doekkleuren en bedieningsopties. Alle buitenzonwering wordt kosteloos bij u thuis opgemeten, op maat geleverd en tegen een vooraf vastgestelde prijs vakkundig gemonteerd.

Binnenzonwering / raamdecoratie

In verschillende prijsgroepen kunnen wij u dit leveren en monteren met wederom kosteloos opmeten en advies. Door een zeer uitgebreide collectie in vele kleuren en soorten hebben wij voor elke vorm van uw raam of deur de betaalbare oplossing.

Horren

Last van slapeloze nachten door hinderlijk ongedierte? Met horren van B&B zonweringen hebben zij geen kans meer uw welverdiende nachtrust te verstoren! Voor alle ramen of deuren hebben wij een passende, eventueel gemonteerde hor.

Waarom zonwering?

Terwijl buiten de zon brand is het binnen lekker koel. Uw privacy is beschermd en u hebt toch volop licht en uitzicht. Zonwering beschermt uw meubels, gordijnen en vloerbedekking tegen verkleuring.

Jarenlang plezier!

U hebt jarenlang plezier van uw zonwering. De constructie is van aluminium, de onderdelen zijn van roestvast staal en het doek is kleurecht, waterafstotend en schimmelwerend. U krijgt tot 5 jaar garantie op het gehele scherm.

Advies van de vakman

Wij helpen u graag bij uw keuze!